武汉在职研究生信息网欢迎您!
您当前位置:主页 > 学习资源 > 同等学力 >
同等学力申硕考试英语语法练习指导_武汉在职研究生信息网同等学力申硕在职研究生

同等学力申硕考试英语语法练习指导

同等学力申硕考试英语语法练习指导..

155-2710-2521 立即咨询

快速申请办理

称       呼 :
手机号码 :
备       注:

同等学力申硕考试英语语法练习指导

发布时间:2021-02-04 热度:

1、He as well as I ______ you on that point.

A. agree with    B. agree to

C. agrees with    D. am to agree

2、Such ______ the ease, there were no grounds to justify your complaints.

A. was    B. were    C. would be    D. being

3、He often attends public lectures at the university of California chiefly ______ his English.

A. to improve    B. as to improve    C. except    D. except for

4、“Do you have any clothes ______ today?” The maid asked.

A. wash    B. washing    C. washed    D. to be washed

5、Sometimes very young children have trouble ______ fact from fiction and may believe that such things actually exist.

A. separating    B. having separated

C. to separate    D. for separating

6、I don´t swim now, but I ______ when I was a kid.

A.used to it    B.used to    C.used to doing it    D.used to do

7、Ever since he arrived, he ______ constantly about the weather.

A.complained    B.has been complaining

C.is complaining    D.had been complaining

8、Last week he promised that he ______ today, but he hasn´t arrived yet.

A.will come    B.would come

C.would have come    D.is coming

9、This kind of trousers ______ very well.

A.wash    B.washes    C.is washed    D.are washed

10、He had his leg ______ when he slipped on a piece of ice.

A.breaking    B.broken    C.to break    D.break

参考答案:

1、C  2、D  3、A  4、D  5、A

6、B  7、B  8、B  9、B  10、B
 

1、Under no circumstances ______ other countries.

A.we should invade    B.should we invade

C.we invade    D.should we not invade

2、Hardly ______ the meeting room when the meeting began.

A.had I entered    B.I entered

C.did I enter    D.have I entered

3、______ had been expected, he opposed to the plan.

A.Which    B.As    C.What    D.That

4、______ you have been in this school for some time, please tell me what you think of it.

A.Now that    B.That    C.Because    D.That now

5、______ the boy´s demands are met soon he will cry.

A.Lest    B.Unless    C.In case    D.As long as

6、Politics ______ the art or science of government.

A.is    B.are    C.be    D.being

7、My friend was very unhappy for not ______ to the concert.

A.to be invited    B.have been invited

C.to have been invited    D.inviting

8、The noise was caused by a dog ______ a cat through the garden.

A.chasing    B.fighting    C.running    D.following

9、I must get up earlier tomorrow morning ______ late again.

A.not to be    B.not being    C.so as not to be    D.for not being

10、Because of her peculiar characteristics, she has a lot of difficulty ______ friends with her classmates.

A.to make    B.making    C.of makin    gD.for her to make

参考答案:

1、B  2、A  3、B  4、A  5、B

6、A  7、C  8、A  9、C  10、B


关闭窗口
上一篇:同等学力申硕英语考试真题
下一篇:同等学力考试英语专项训练(5)

相关阅读

扫一扫随时咨询

集团总部027-5123-9366

武汉在职研究生信息网同等学力申硕咨询服务中心

武大校区155-2710-2521

武汉市武昌区八一路武汉大学三环研究生公寓E栋

华师校区027-5123-9366

武汉市洪山区卓刀泉南路华中师范大学教育培训大楼